Datum: 02-10-2022 - 08:03
16
aug
'22
Overleden persoon aangetroffen op strand bij Langevelderslag.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Overleden persoon aangetroffen op strand bij Langevelderslag. (update 22.00 uur > foto's+filmpje)

Vanmiddag zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt naar het strand van de Langevelderslag. Voor zover nu bekend hebben wandelaars een persoon langs de waterlijn aangetroffen. Diverse politie eenheden, ambulances, KNRM, reddingsbrigade, traumaheli en boswachterij zijn met spoed ter plaatse gekomen. Helaas konden zij niets meer betekenen voor de aangetroffen persoon, deze was al overleden....

Update 1 > 19.00 uur: Ooggetuigen hebben aan de redactie van Blik Op Noordwijk laten weten dat zij, tijdens het wandelen langs de vloedlijn, iets zagen drijven in het water. Eerst dachten zij dat het een jas was, maar het bleek om een persoon te gaan. Zij zijn het water in gegaan en hebben de persoon uit het water getrokken en op het strand neergelegd. Daarna hebben zij direct de hulpdiensten gealarmeerd. 

Update 2 > 22.00 uur: Het slachtoffer is een 58-jarige man uit Voorhout. Hoe lang de man in het water heeft gelegen toen hij gevonden werd is niet bekend. Maar de politie gaat uit van enkele uren omdat de man nog niet vermist werd. 

Foto’s: Wendy Weijers > meer foto's en filmpje op Blik Op Noordwijk