Datum: 06-10-2022 - 16:55
14
aug
'22
Project Sociaal Tuinieren in de gemeente Noordwijk van start op 3 september.
Geschreven door Stichting Present Bollenstreek
Foto's Redactie BON

Project Sociaal Tuinieren in de gemeente Noordwijk van start op 3 september.

Present Bollenstreek organiseert op zaterdag 3 september in Noordwijk een Sociaal Tuinieren dag. Dit betekent dat we met vrijwilligers tuinen gaan opknappen bij ouderen en kwetsbare mensen die dat om allerlei redenen zelf niet (meer) kunnen en een beperkt sociaal netwerk hebben. Een aantal op te knappen tuinen wordt op 3 september door vrijwilligers omgetoverd tot prachtige groene en kleurige ruimtes....

Gesteund door gemeente Noordwijk en met medewerking van de Woningstichting en Welzijn Noordwijk willen we verbinding en samen duurzaam actief zijn stimuleren in je eigen wijk. Een project om eenzaamheid te verminderen, op een manier die ook goed is voor het milieu: dat is Sociaal Tuinieren!

Dit project vindt plaats op zaterdag 3 september 2022 in Noordwijk. We starten met koffie en wat lekkers en zorgen ook voor een broodje tijdens de lunch. Gereedschap, een plan van aanpak voor de betreffende tuin en begeleiding van een tuinontwerper is uiteraard geregeld.

Wil je meehelpen als vrijwilliger die dag? Dan horen wij graag van je! Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..