12
aug
'22
Nieuwe dienstregeling Arriva Zuid-Holland Noord start op 20 augustus.
Geschreven door Arriva
Foto's Redactie BON

Nieuwe dienstregeling Arriva Zuid-Holland Noord start op 20 augustus.

De scholen gaan in de week van 22 augustus weer beginnen en voor veel mensen is de vakantie bijna voorbij. Arriva gaat daarom in de spitsuren en op de schoollijnen in Zuid-Holland Noord weer met meer bussen rijden. Zaterdag 20 augustus 2022 start de nieuwe dienstregeling. Arriva monitort dagelijks de reizigersaantallen en stemt vraag en aanbod zo goed als mogelijk op elkaar af. Op ritten met volle bussen zullen extra bussen...

ingezet worden en wordt mogelijk de frequentie aangepast. De nieuwe dienstregeling van Arriva is te vinden op www.arriva.nl/dienstregeling.

Reisinformatie & glimble
Actuele informatie over de dienstregeling is te vinden bij bushaltes, op www.arriva.nl/dienstregeling en via reisplanners, zoals de nieuwe Arriva reis-app: glimble. Met glimble kan je het OV plannen, reisinformatie inzien en een kaartje kopen.

Ook kan je via de app deelvervoer (fiets, scooter of auto) vinden en betalen. Persoonlijke voorkeuren instellen die rekening houden met toegankelijkheid, overstappen en CO2-uitstoot is ook mogelijk.