Datum: 02-10-2023 - 20:41
08
aug
'22
Zaterdag 24 september jubileumfeest 55 jaar Babyfaaten met Prins Jubel & Prinses Emerald. in Noordwijkerhout en Kokkerhout.
Geschreven door De Babyfaaten
Foto's Redactie BON

Zaterdag 24 september jubileumfeest 55 jaar Babyfaaten met Prins Jubel & Prinses Emerald.

Seizoen 2021/2022 is het jubileumjaar voor de Jeugdraad van carnavalsvereniging De Kaninefaaten. Al 55 jaar is er een mooie groep jeugd die voorgaat bij de allergezelligste jeugdfeesten, mee doet met de optochten en zorgt dat ook de jeugd in Noordwijkerhout goed carnaval kan vieren! Prins Jubel en Prinses Emerald hebben gelukkig al wat leuke activiteiten gevierd tijden het carnavalsweekend...

maar het grote Jubileumfeest komt er nog aan. Zaterdag 24 september opent de Residentie Café van der Geest zijn deuren voor iedereen van 18 jaar of ouder die Babyfaat is geweest of de Babyfaaten een warm hart toedraagt. De avond begint met een officieel gedeelte voor alle genodigde prinsenparen van de afgelopen 55 jaar.

Vanaf 20.45 uur is iedereen welkom om mee te proosten met het jubileum Prinsenpaar. Ben jij of ken jij iemand die lid is geweest van deze leuke, enthousiaste groep carnavalsvierders zorg dan dat je erbij bent, want het wordt een feestavond die je niet wilt missen!!

Foto Steven Bemelman Studio Royale Foto en Film.