Datum: 16-08-2022 - 20:30
03
aug
'22
Piraten veroveren massaal het centrum van Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie BON

Piraten veroveren massaal het centrum van Noordwijkerhout. (foto's)

Op een heerlijke zonnige woensdagmiddag 3 augustus veroverden heel veel piraten massaal het centrum van Noordwijkerhout. Het super leuke evenement 'het Piratenfestijn' voor kinderen van groot tot klein werd georganiseerd door Noordwijkerhout Centrum. Op deze spannende dag werd het centrum van Noordwijkerhout de plek waar de piraten het voor het zeggen hadden. Er waren volop activiteiten en een flink aantal leuke spelletjes voor de kids...

Hoe leer je een piraat worden en liep Leo de Piraat met lekkere appels door het dorp. Maar ook konden de kinderen zich laten schminken, creatief bezig zijn en zich laten fotograferen in een opblaasballonnen piratenboot. 

Daarnaast waren er op verschillende plekken lekkere hapjes en drankjes te krijgen, met dank aan de ondernemers van Noordwijkerhout Centrum. Ook Toneelvereniging Odi trad 4 keer met veel succes op in de tuin van de Witte Kerk met een spannend verhaal en leuke liedjes. 

Middels een stempelkaart konden de kinderen deelnemen aan de vele spelletjes en bij iedere activiteit werd deze afgevinkt. Aan het eind konden de kinderen een piratendiploma ophalen bij WenSon in de Havenstraat en ontvingen ze een kleine goodiebag van KidsZoo. 

Om 16.00 uur kwam deze druk bezochte activiteit van Noordwijkerhout Centrum weer ten einde en keerde met het vertrek van de vele piraten de rust weer terug in het dorp.....

Foto's BON.