Datum: 16-08-2022 - 21:28
03
aug
'22
Olga Commandeur Ambassadeur 'Duin en Bollen Vierdaagse'.
Geschreven door Duin en Bollen Vierdaagse

Wandelroutes bekend van de eerste 'Duin en Bollen Vierdaagse'.

De allereerste editie van de Duin en Bollen Vierdaagse wordt gehouden op donderdag 13 tot en met zondag 16 oktober 2022. Je kent de Bollenstreek als een grote bloementuin, mooi gelegen achter zee en duinen. In oktober 2022 wordt er voor het eerst een groot wandelspektakel gehouden. De Duin en Bollen Vierdaagse voert je dan door alle dorpen waar de bewoners zich van hun allerbeste kant laten zien. De DB4Daagse gaat door...

De Zilk, Hillegom, Lisse, Noordwijkerhout, Noordwijk, Sassenheim, Voorhout, Warmond, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg en een toefje Leiden. 

Natuurlijk had de organisatie van de  Duin en Bollen Vierdaagse via hun app al een flink tipje van de sluier opgelicht. Maar nu maken ze nog wat meer bekend, de Wandelroutes van de allereerste Duin en Bollen Vierdaagse.

De routemakers Peter en Henk hebben er mooie thema's aan gegeven:
Dag 1 - De Zanderijroutes
Dag 2 - De Veenpolderroutes
Dag 3 - De Water- en Scienceroutes
Dag 4 - De Strand- en Duinheuvelroutes

Zij staan in de app en op www.db4daagse.nl. Op de website zijn ze grafisch te lezen en tevens in Google Maps te zien. Bekijk ze en loop ze voor, als je de gelegenheid hebt. De 1e Duin en Bollen Vierdaagse wordt gehouden van 13 tot en met 16 oktober in de ook in de herfst erg mooie Duin en Bollenstreek. En onthoud... je kunt maar één keer de allereerste lopen.