Datum: 16-08-2022 - 22:13
01
aug
'22
Meedenkersnetwerk biedt een luisterend oor en wijst de weg.
Geschreven door Meedenkersnetwerk

Meedenkersnetwerk biedt een luisterend oor en wijst de weg.

Het is voor mensen niet altijd even gemakkelijk is om de weg te vinden naar een antwoord op hun hulpvraag. De Meedenkers van het Meedenkersnetwerk helpen inwoners van de gemeenten Noordwijk, Hillegom, Lisse en Teylingen daarbij. Het Meedenkersnetwerk is een netwerk van vrijwilligers, ervaringsdeskundigen en beroepskrachten. Zij werken als gids binnen het sociaal domein. En helpen om antwoord te vinden op vragen...

over bijvoorbeeld sociale contacten, activiteiten, wonen en financiën.

Voor wie is het Meedenkersnetwerk?
Meedenkers zijn onafhankelijk en zijn er voor alle inwoners die een vraag hebben over het sociaal domein. Ook voor mensen die al zorg of hulp krijgen of mantelzorg geven. Een Meedenker kan ook worden gevraagd om mee te gaan naar een belangrijk gesprek. Bijvoorbeeld met een organisatie of (hulpverlenings-) organisatie. Wie eenzaam is, is ook welkom om contact te zoeken.

Aanpak:
U kunt via www.meedenkersnetwerk.nl een vraag stellen. Uw vraag wordt vervolgens gekoppeld aan een geschikte Meedenker. Als u al een voorkeur voor een Meedenker heeft, kunt u dat aangegeven. Alle Meedenkers vindt u op de website.

Meer informatie:
Voor meer informatie kunt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mailen. Het Meedenkersnetwerk is ook bereikbaar via LinkedIn, Facebook en Instagram.

Deelnemende organisaties aan het Meedenkersnetwerk zijn:
WelzijnsKompas, Schuldhulpmaatje Noordwijk, Seniorenvereniging Teylingen, MEE ZHN, Welzijn Teylingen, Lumen Holland Rijnland, Welzijn Noordwijk, Cardea en Autismenetwerk Rian.