Datum: 16-08-2022 - 22:10
01
aug
'22
Het NOV-zomerprogramma 2022 in Noordwijkerhout.
Geschreven door Noordwijkerhout Centrum

Een super Piratenfestijn in Noordwijkerhout Centrum.

Op woensdag 3 augustus van 12:00 - 16:00 uur vindt Noordwijkerhouts leukste evenement plaats voor kinderen groot en klein en dat is dit jaar een Piratenfestijn. Op deze spannende dag wordt het centrum een plek waar de piraten het voor het zeggen hebben. Er zijn volop activiteiten in het centrum. Spannende spelletjes, een kaping van een schip en Leo de Piraat die door het centrum loopt. Daarnaast zijn er lekkere hapjes en drankjes...

te krijgen met dank aan de winkeliers van Noordwijkerhout Centrum. Ook treedt Toneelvereniging Odi 4 keer op met een spannend verhaal. Kortom het wordt weer magisch in het centrum van Noordwijkerhout. 

Kom je ook verkleed, samen met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes? Deelname is gratis! Stempelkaarten voor het Piratenfestijn zijn gratis af te halen bij het VVV Noordwijkerhout en WenSon kadowinkel in de Havenstraat of bij Stoffig Stel in de Dorpsstraat.

De stempelkaart wordt bij iedere activiteit afgevinkt en aan het eind kunnen de kinderen een piratendiploma ophalen bij WenSon in de Havenstraat en ontvangen ze een kleine goodiebag van KidsZoo. 

De volgende zomeractiviteiten van Noordwijkerhout Centrum staan er verder ook nog op de agenda:

* Donderdag 4 augustus > Toeristenmarkt 

* Woensdag 10 augustus > Straattheater 2

* Donderdag 11 augustus > Toeristenmarkt 

* Donderdag 18 augustus > Toeristenmarkt 

* Zaterdag 20 augustus > Het Willem Geerlings Shantyfestival.