30
jul
'22
Fotoshoot selectie VVSB 2022-2023. (foto's + programma oefen/competitiewedstrijden)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Fotoshoot selectie VVSB 2022-2023. (foto's + programma oefen/competitiewedstrijden)

Op zaterdag 30 juli kregen fotografen van de diverse media de gelegenheid om de selectie van VVSB, voor het nieuwe voetbalseizoen 2022-2023, op sportpark De Boekhorst op de gevoelige plaat vast te leggen. De foto's gaan o.a. gebruikt worden voor de presentatiegids die elk jaar vlak voor het nieuwe voetbalseizoen verschijnt met de foto's van fotograaf Steven Bemelman van 'Studio Royale Foto & Film'...

maar ook voor de website van VVSB en de plaatselijke media. Alles wordt bij de fotoshoot tot in de puntjes geregisseerd door teammanager Arno van der Voort, iedereen krijgt daarbij zijn eigen plaats toegewezen. Alle spelers van de selectie waren aanwezig en het weer werkte prima mee om mooie plaatjes te kunnen schieten. 

Competitie 2022/2023
VVSB start de voetbalcompetitie op zondag 21 augustus met een uitwedstijd om 14.00 uur tegen Quick. De eerste thuiswedstrijd op het vernieuwde Sportpark De Boekhorst is zondag 28 augustus tegen UDI'19/CSU om 14.30 uur. Klik hier voor het volledige competitieprogramma met de eventuele laatste aanpassingen. 

Oefenwedstrijden
Maandag 18 juli is VVSB gestart met de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen in de 3e divisie. In aanloop naar het begin van de competitie in het weekend van 20/21 augustus, zal er nog flink geoefend gaan worden om de vernieuwde selectie wedstrijdfit te maken. Op zaterdag 30 juli speelt VVSB de oefenwedstrijd thuis tegen Regio team Zuid-Holland, aanvang 15.30 uur.

De andere oefenwedstrijden voor VVSB:

30 juli 15.30 uur VVSB - Regio team Zuid-Holland
2 augustus 19.30 uur VVSB - Jong Sparta
9 augustus 20.00 uur VVSB - Rijnsburgse Boys
13 augustus 17.00 uur VVSB - FC Boshuizen
16 augustus 20.00 uur VVSB - VUC

Alle tijden en data zijn onder voorbehoud. Mocht dit nog wijzigen zal hier melding van worden gemaakt op de (sociale) media kanalen van VVSB.

Zittend links naar rechts:
Cees Damen
Tijs Knapp
Enzo Huntink
Tim de Rijk
Collin van Velzen
Wilfred van Leeuwen
Maarten Koop
Richelo Fecunda
Jermano Lo fo Sang
Jelmer Vijlbrief
Job de Jong

Staan:
Yvonne vd Stoep
Puck Postma
Ian van Otterlo
Lars Rauws
Ruben Valk
Winston Luijs
Matthieu vd Assem
Danny Bakker
Leroy George
Bob de Weijze

Staan op stoel:
Arno vd Voort
Mike Bekooij
Obi Onyeike
Guus Verwer
Jesse van Nieuwkerk
Max Ossendrijver
Jayson Halman
Nicky Eekhout
Stefan Teeken

Foto's BON.