Datum: 09-08-2022 - 13:15
29
jul
'22
Opnieuw drie auto's betrokken bij kop-staartbotsing op N206 De Zilk. (foto's)
Geschreven door Redactie BON

Slingerende vrachtwagen verliest bouwpuin op N206. (foto's)

Rond de klok van 10.30 uur vond er vrijdagochtend een ongeval plaats op de N206 net voorbij het viaduct van de Havenstraat. Een vrachtwagen vanuit de richting Noordwijk die twee bakken vol met bouwpuin vervoerde, begon door nog onbekende oorzaak te slingeren. De vrachtwagen kwam daarbij twee keer in de berm terecht en raakte vervolgens verschillende verkeersborden. Hij verloor ook een deel van zijn lading bouwpuin (stenen)...

wat over de hele weg terecht kwam. De chauffeur kreeg zijn vrachtwagen uiteindelijk weer in het spoor en kwam recht op de N206 tot stilstand. Verschillende auto's en een vrachtwagen konden maar ternauwernood de slingerende vrachtwagen ontwijken.

Wonder boven wonder liep maar één auto lichte schade op door het afvallende bouwpuin. De schrik zat er wel stevig in bij de verschillende automobilisten. De oorzaak van het ongeval heeft de politie in onderzoek.

Het verkeer op de N206 liep in beide richtingen vertraging op. Het puin is later in opdracht van de beheerder van de weg de Provincie Zuid-Holland opgeruimd.

Foto's BON