Datum: 30-03-2023 - 16:54
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

28
jul
'22
Rijvaardigheidscursus voor automobilisten van 50 jaar en ouder: Ben je nog op de goede weg in Noordwijkerhout, De Zilk, Noordwijk en Teylingen?
Geschreven door Gemeente Noordwijk
Foto's Redactie BON

Cursus rijvaardigheid voor 50+ automobilisten.

Op dinsdag 13 september 2022 organiseert de afdeling Veilig Verkeer Noordwijk en Teylingen (VVN) een rijvaardigheidscursus voor automobilisten van 50 jaar en ouder. De cursus wordt van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur gegeven in de Duinpan in De Zilk. De cursus bestaat uit een rit met een rijinstructeur, een theoretisch gedeelte en workshops om inzicht te krijgen in de eigen rijvaardigheid. De rijvaardigheidsrit is bedoeld...

om automobilisten van 50 jaar en ouder inzicht te geven in hun verkeersgedrag. Ook wordt er vrijblijvend advies gegeven. In een ontspannen sfeer gaan de rijinstructeurs met de cursisten ongeveer een halfuur rijden in hun eigen auto.

Het gaat daarbij nadrukkelijk niet om een examen of test. Het rijbewijs kan niet worden ingenomen. Cursisten kunnen hun gehoor, gezichts- en reactievermogen Ook wordt ingegaan op (nieuwe) verkeersregels.

Cursusinformatie
De rijvaardigheidscursus vindt plaats op dinsdag 13 september 2022 in de Duinpan, Sportlaan 34 in De Zilk. De ochtendcursus duurt van 9.00 uur tot 12.00 uur en de middagcursus van 13.00 uur tot 16.00 uur. Inlopen en inschrijven kan een half uur voor de cursus. U kunt zich opgeven voor de ochtend of voor de middagsessie. De kosten bedragen € 15,-. Deze kosten kunt u op de cursusdag zelf betalen.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden voor de rijvaardigheidscursus kan tot 1 september 2022, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto BON.