Datum: 09-08-2022 - 12:52
24
jul
'22
Mass Jones docent ODI-toneelworkshop.
Geschreven door Toneelvereniging ODI

Mass Jones docent ODI-toneelworkshop.

Toneelvereniging ODI verzorgt al vele jaren een toneelworkshop. Niet alleen bedoeld voor mensen met artistieke uitspattingen, maar ook voor diegenen die eens willen proberen of toneelspelen hun nieuwe uitdaging wordt. De lessen zijn op 5 dinsdagavonden vanaf 6 september tot en met 4 oktober 2022. Mass Jones heeft een interessant lesprogramma samengesteld. Het thema is: 'Alsof je leven ervan afhangt' Dit jaar gaan we de toneelworkshop...

doen door een klein zelf gemaakt toneelstukje op te voeren waarin emoties de hoofdrol spelen. We duiken doormiddel van “spel en doen” in de verschillen tussen improviseren en het instuderen van een rol.

Ook wordt het subtiel neerzetten van een personage vergeleken met het spelen van een uitvergroot personage (over-acting). Een workshop als deze heeft Mass eerder gegeven op de Utrechtse hogeschool als workshop improvisatie theater. Maar vooral gaan we doen waar onze passie ligt: acteren.

Als dagelijks werk maakt en legt Mass dingen uit met ICT. Daarnaast draait hij al jaren een figurantenhok, maakt props voor decor en attributen, werkt als regisseur en als schrijver voor verschillende verenigingen. Daarnaast heeft hij vele licht en geluid oplossingen gemaakt.

De rollen die Mass de afgelopen 20 jaar heeft gespeeld lopen uiteen, maar hij vindt het heerlijk om een Badguy te spelen en zoek graag het morele op of juist de getiktheid.

De kosten voor deze 5 dinsdagavonden van 20:00 tot 22:00 uur is € 40,- inclusief koffie en thee. De locatie is het ODI Honk in Noordwijkerhout. Schrijf je nu in door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto PR.