Datum: 09-08-2022 - 11:55
23
jul
'22
Landgoed in den Houte voortgang deelplannen woningbouw in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Landgoed in den Houte

Landgoed in den Houte voortgang deelplannen: bouw Lanen 3, verkoop Lanen 4 in september. (foto's)

Zoek je het comfort van een ruime nieuwbouwwoning op een plek met een bijzonder karakter? Landgoed in den Houte biedt een grote variatie aan woningtypen. Vrijstaande woningen, herenhuizen, appartementen, 2-onder-1-kapwoningen, rijwoningen, zorgwoningen en kavels voor (collectief) particulier opdrachtgeverschap. In totaal worden ca. 700 woningen ontwikkeld...

2022 een jaar met veelbelovende plannen voor Landgoed in den Houte. In een nieuwsbrief geeft de projectontwikkelaar een update over de voortgang van de diverse deelplannen. Klik op de link voor een foto of kijk in de fotogalerij.

Nieuwsbrief Landgoed in den Houte juli 2022.

De eerste casco's van de Lanen 3.
In de Lanen zit men niet stil. De eerste casco’s van De Lanen Deelplan 3 zijn al zichtbaar. De 54 woningen sluiten qua stijl en sfeer naadloos aan bij de eerdere twee deelplannen van de Lanen. Samen vormen ze een knipoog naar de historische paviljoens die hier ooit stonden.

De Lanen Deelplan 4 in september 2022 in de verkoop.

In september gaan de woningen van De Lanen Deelplan 4 in verkoop! Hier woon je heerlijk rustig in het groen, dicht bij het Sint Bavopark, de Franse tuin en het Sint Bavo hoofdgebouw. De woningen hebben een fraaie architectuur met een knipoog naar de rijke historie van het landgoed.

Beelden
De eerste beelden van dit deelplan zijn o.a. te bekijken hieronder in de fotogalerij op BON. Op de website van Landgoed in den Houte staat een interactieve kaart, waar je per bouwnummers alvast de specificaties en plattegronden kan bekijken.

Dicht bij de parels van het landgoed.
In Deelplan 4 liggen alle parels van het Landgoed binnen handbereik. Direct naast het plan ligt het monumentale Sint Bavogebouw, dat al meer dan een eeuw de blikvanger van het landgoed vormt. De koninklijke uitstraling van het gebouw wordt versterkt door de statige Franse tuin aan de voorzijde, die volledig in ere wordt hersteld.

Een groene uitloper van de tuin reikt tot aan de voordeuren van de woningen aan de oostkant van het deelplan. Ook het prachtige Sint Bavopark is dicht bij. Hier kun je heerlijk wandelen, sporten, spelen of picknicken in de schaduw van een boom.

Duurzaam wooncomfort
Elke woning is gasloos, duurzaam en energiezuinig gebouwd en voldoet aan de nieuwste BENG-eisen. De woningen zijn aangesloten op een collectief WKO-systeem, een duurzaam warmte-koude-opslag systeem dat zowel ‘s zomers als ‘s winters voor een aangename temperatuur in huis zorgt.

De woningen zijn uitstekend geïsoleerd en met zonnepanelen kun je je eigen groene stroom opwekken. Zo geniet je niet alleen van comfortabele woonbeleving, maar ook van een lage energierekening.

Foto's PR