Datum: 06-06-2023 - 08:13
13
aug
'22
Zaterdag 13 augustus Agrarische Open Dag ‘Bollenstreek in Bedrijf’.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Agrarische Open Dag ‘Bollenstreek in Bedrijf’.

Op zaterdag 13 augustus 2022 kun je van 10.00 tot 16.00 uur, tijdens de 29ste Agrarische Open Dag ‘Bollenstreek in Bedrijf’, een kijkje nemen in de bollenschuur en op het land bij verschillende agrarische bedrijven in de Bollenstreek. De ondernemers vertellen alles wat je wilt weten over de teelt en verwerking van bollen, bloemen en vaste planten. Op elk bedrijf vind je ook een extra activiteit die te maken heeft met natuur en landschap....

Voor kinderen is er ook van alles te doen. Op deze manier is de open dag leuk en leerzaam voor jong en oud. (zie programma in de fotogalerij)

De agrarische open dag Bollenstreek in Bedrijf 2022 vindt plaats bij zes bedrijven aan de Prinsenweg en omgeving in Voorhout.

Aan de Prinsenweg zijn dat de bloembollen- en bloemenkwekerijen:
1 - Kallaland-Agriko
2 - Theo van Iterson,
3 - C.C.A. van der Vlugt
4 - T.J.M. Leenen

Aan de Frank van Borselenlaan:
5 - Bloembollenbedrijf Matth. Verdegaal

Aan de Teylingerlaan:
6 - Agragisch Loonbedrijf Salman

De Open Dag Agrarische Bedrijven Bollenstreek in Bedrijf is een initiatief van de Koninklijke Algemene Vereniging voor Bloembollencultuur (KAVB) en de Land- en Tuinbouworganisatie Noord (LTO Noord). Door middel van deze open dag wil de agrarische sector de bewoners in hun omgeving en ook toeristen en recreanten meer betrekken bij het werk in de agrarische sector.

Foto's folder PR.