Datum: 09-08-2022 - 13:27
18
jul
'22
Kinderboerderij de Dierenhoeve opnieuw slachtoffer van vandalisme. (foto's)
Geschreven door Redactie BON

Kinderboerderij de Dierenhoeve opnieuw slachtoffer van vandalisme. (foto's)

Helaas is hier al eerder melding van gemaakt op BON, over het vandalisme en de verschillende inbraken bij Kinderboerderij De Dierenhoeve. De Dierenhoeve zelf en de projectontwikkelaar van Landgoed in den Houte (Bavoterrein), proberen met allerlei maatregelen het vandalisme en inbraken in te dammen. Maar helaas vinden dit soort incidenten nog steeds plaats en ook nog op de oude locatie van Kinderboerderij de Dierenhoeve...

Dit gebeurde al eerder in de wijk Beschut Wonen op het Bavoterrein waar de woningen, die op de nominatie staan om op termijn gesloopt te gaan worden voor nieuwbouw, nu toch tot de sloop tijdelijke bewoning hebben gekregen.

De Dierenhoeve is onlangs verhuisd
 naar het nieuwe tijdelijke verblijf, maar ondertussen wordt de oude locatie (overigens nog steeds door de kinderboerderij gedeeltelijk gebruikt wordt) op dit moment bezocht door jongelui die er allerlei vernielingen aanrichten.

De Dierenhoeve vraagt dan ook iedereen die getuigen is van vandalisme of inbraak, dit gelijk te melden via 112. (zie foto's van de vernielingen)

Foto's PR.