Datum: 02-06-2023 - 21:25
17
jul
'22
Zonnige boottocht voor gasten van De Zonnebloem afd. Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Zonnebloem afdeling Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

Zonnige boottocht voor gasten van De Zonnebloem afd. Noordwijkerhout. (foto's)

Op zaterdag 16 juli organiseerde De Zonnebloem afd. Noordwijkerhout een boottocht voor haar gasten door het Groene Hart. Nadat de gasten thuis waren opgehaald, begonnen ze direct te genieten van het zonovergoten autotochtje naar de Zijldijk in Leiderdorp. Sommige chauffeurs waren wat aan de vroege kant en gaven de gasten nog een extra ritje langs de Zijl. Na de inschepping en nadat iedereen een plaats...

had gevonden, werd door de bemanning van de rondvaartboot een heerlijke lunch geserveerd. Het was namelijk etenstijd en de smakelijke tomatensoep ging er direct gretig in. De kapitein vertelde veel over alle bezienswaardigheden die de gasten onderweg tegenkwamen.

Door de Kaagweek waren er heel veel zeilboten te zien met kleurige spinakers. Er waren zelfs windsurfers op ‘foils’ en dat hadden de meesten nog nooit gezien. Onder het drinken van een drankje en ook nog een gebakje werd er druk met elkaar gesproken, gelachen en werden oude herinneringen opgehaald.

In de namiddag stonden de chauffeurs te wachten om de gasten weer thuis te brengen. De vrijwilligers van 'De Zonnebloem' weer enorm bedankt. In het bijzonder de rijders die het vervoer verzorgden, want zij zorgden er voor dat wij deze fijne boottocht allemaal konden meemaken. Het was een onvergetelijke middag.

Foto's Zonnebloem.