Datum: 09-08-2022 - 13:24
15
jul
'22
De Vrienden in de Witte Kerk voor omruil/verkoop kaartjes inhaal-Meezingconcert.
Geschreven door Stichting Vrienden van de Witte Kerk

De Vrienden in de Witte Kerk voor omruil/verkoop kaartjes inhaal-Meezingconcert.

Inmiddels heeft een groot aantal mensen zich gemeld die in het bezit zijn van kaartjes van het uitgestelde concert van 20 maart 2020. Zij hebben zin in het inhaalconcert! En de Vrienden ook: zij gaan uit volle borst meezingen met Guus Westdorp die vakkundig twee meezingconcerten zal aanvoeren. Voor de enkeling die vergeten is dat er nog een kaartje in de la ligt, en voor de verkoop van de laatste kaartjes...

die nog beschikbaar zijn, zijn de Vrienden de komende drie zaterdagen in de Witte Kerk aanwezig. Dus kom, maak een praatje met De Vrienden en koop een kaartje.

Het staat garant voor een leuke avond waarop iedereen z’n keel kan smeren en diverse hits mag meezingen (een heel klein beetje vals mag ook...). Van ABBA tot de Beatles, van Hazes tot Shaffy. En alles daartussen in.

De Witte Kerk is open op zaterdag 16 - 23 - 30 juli a.s. van 10 - 13 uur. Meezingconcert: vrijdag 16 en zaterdag 17 september.

Voor vragen: de Vrienden zijn bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor informatie over dit en alle andere evenementen: www.vriendenvandewittekerk.nl. Er staat nog veel meer op stapel.