Datum: 31-03-2023 - 18:46
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

08
jul
'22
Negen BN-ers bij de tweede editie van Maestro in Noordwijkerhout, De Zilk en Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Negen BN-ers bij de tweede editie van Maestro.

Muziekvereniging de Harpe Davids organiseerde in de herfst van 2018 met afsluiting in januari 2019 de zeer succesvolle Maestrowedstrijd. Ria Vink veroverde toen de Gouden Harp. Na alle coronaperikelen kon gelukkig woensdagavond 6 juli de aftrap gegeven worden voor de 2e editie met op 1 oktober een concert in De Muze in Noordwijk, op 19 november een concert in De Duinpan in De Zilk, en op 14 januari 2023 de finale in Tijdelijke De Schelft in Noordwijkerhout...

Het orkest ziet uit naar deze concerten. En we weten dat ook ons publiek weer graag en in grote getale de concerten wil meemaken. Zeker als er 9 Bekende Noordwijkers (BN-ers) op de bok gaan staan uit de kernen Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. Zij gaan strijden om die zo fel begeerde Gouden Harp.

Wie zijn de Maestro’s deze ronde?
Dat zijn uit Noordwijkerhout: Jan Aartman, Jaap Meiland, Els Houwaart, en uit Noordwijk: Stephan Stokkermans, Linda Versteege, Louky Crama, en uit De Zilk: Philip Akerboom, Toon van Tol, Willy Heemskerk.

Woensdagsavond kregen de Maestro’s van de dirigenten Slaak Verloop en Paul Martens de eerste beginselen van het dirigeren aangereikt, en dat ging heel goed. Daarna konden ze 1 op 1 met een dirigent alvast aan de slag met het muziekstuk dat hen is toegedeeld.

En dat alles in een zeer geanimeerde sfeer met een hapje en een drankje in de oefenruimte van het orkest, de kerkzaal van de Witte Kerk. De komende tijd zullen we langs deze weg de Maestro’s aan u voorstellen.

Foto PR: Op de foto ontbreekt Stephan Stokkermans. Hij was helaas verhinderd.