Datum: 04-06-2023 - 06:25
07
jul
'22
Drie zussen nemen het stokje over bij Brasserie Op Dorp in Noordwijkerhout.
Geschreven door Brasserie Op Dorp
Foto's Redactie BON

Drie zussen nemen het stokje over bij Brasserie Op Dorp.

In juni 2019 hebben wij als het Noordwijkerhoutse gezin Koster, de droom waar gemaakt om in ons prachtige dorpje tegenover ‘t Witte Kerkje ons restaurant Brasserie Op Dorp te openen. Een echt familiebedrijf waar wij als gezin met z’n allen werkzaam zijn. In eerste instantie stond Joyce er toen als enige dochter fulltime in en haar zussen Kim en Anouk parttime, maar na de zware corona-jaren hebben ook zij besloten om er fulltime...

in te gaan. Dus gooiden Kim en Anouk het roer om en gaven hun huidige baan op om ook dagelijks te helpen in het restaurant. Daarmee stonden de drie gezusters samen fulltime in de zaak, samen met hun ouders Corné en Jolanda Koster.

Woensdag 6 juli 2022 is de dag geworden dat de ouders graag het stokje aan hun drie dochters doorgeven. Dus hebben de drie zussen gisteren hun handtekening gezet en zijn zij mede-eigenaren geworden van Brasserie Op Dorp.

Een nieuwe generatie waar Corné en Jolanda ontzettend trots op zijn en waar zij op de achtergrond nog volop meewerken. Voor u als gast zal er in ons restaurant niets veranderen. En kunt u nog steeds genieten van ons heerlijke eten en vriendelijk personeel op de Dorpsringweg 1a in Noordwijkerhout.

Foto's PR en BON.