Datum: 31-03-2023 - 19:14
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

04
jul
'22
De Speelakker viert 22e verjaardag in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Waterspeeltuin De Speelakker
Foto's Redactie BON

De Speelakker viert 22e verjaardag op 10 juli.

Op zondag 10 juli, in het eerste weekend van de zomervakantie viert waterspeeltuin De Speelakker feest omdat het alweer 22 jaar geleden is dat de poort voor het eerst openging. Natuurlijk ontbreken taart en limonade niet. De cadeautip: een bijdrage voor een meerpersoons-waterfiets. Alle kinderen zijn van harte welkom om zondag 10 juli van half 2 tot 5 samen te komen spelen. De Speelakker viert feest en daar horen taart en limonade bij...

En cadeaus! De wens van de jarige is een meerpersoons-waterfiets. Dankzij fondsenwerving en zelf sparen, zijn nieuwe tweepersoons waterfietsen aangeschaft. De bestaande waterfietsen werden intensief gebruikt en waren hard aan vervanging toe. De klusploeg kon ze heel lang in de vaart houden, maar een keer is het nu eenmaal gedaan.

De Speelakker wil deze tweepersoons waterfietsen graag aanvullen met een meerpersoons-waterfiets, zodat kinderen die wat extra begeleiding nodig hebben ook kunnen varen. Bijdragen aan het cadeau zijn heel welkom! Dit kan ter plaatse via een QR-code, of kijk op de website voor het bankrekeningnummer van stichting De Speelakker.

Welkom in De Speelakker
De Speelakker is de hele week, behalve op dinsdag en donderdag, open van half 2 tot 5 uur, ook in de zomervakantie. Maar dat kan alleen als er voldoende vrijwilligers zijn. Zonder vrijwilligers kan de waterspeeltuin niet open!

De Speelakker is dan ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Heb je in de middag een paar uur de tijd, al is het maar eens in de maand, of weet je iemand? Meld je bij ons en voorkom dat we dicht moeten blijven!

Bezoek voor meer informatie onze website: www.despeelakker.nl of www.facebook.com/speelakkernoordwijkerhout.

Foto PR.