Datum: 25-09-2023 - 02:34
03
jul
'22
Auto botst op twee bomen op de Leeweg, bestuurder spoorloos. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Auto botst op twee bomen op de Leeweg, bestuurder spoorloos. (foto's)

Een auto is zondag, hoogstwaarschijnlijk in de nacht of vroeg in de ochtend op twee bomen gebotst op de Leeweg in Noordwijkerhout. De wagen kwam uit de richting van Noordwijk en de bestuurder verloor net na de kruising met de Bronsgeesterweg de macht over het stuur. De auto raakte van de weg en botste links tegen een boom. De wagen remde niet af en belandde aan de rechterkant in de bosschages en botste daar ook...

tegen een boom. De bestuurder is vervolgens met zijn voertuig gekeerd en zette de wagen stil onder het viaduct van de Provincialeweg N206 aan de Bronsgeesterweg. Daar verliet de bestuurder de auto en vluchtte. De politie constateerde later het voertuig en nam de aanrijding in onderzoek. Er werden foto's gemaakt en uitgezocht wie de eigenaar van de auto is.

De eigenaar heeft een bezoekje van de politie gehad, hoe dat verder liep is nog onduidelijk. Ook is het nog onbekend waarom de bestuurder zich schuldig maakte aan een VPO (Verlaten Plaats Ongeval). De schade was fors, een berger heeft de auto later afgesleept.

Foto's BON.