Datum: 30-03-2023 - 06:19
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

28
jun
'22
Niek, Carla, Piet, Annet en Ernst winnen het 'Kampioenschap van Noordwijkerhout' vissen bij 50 jaar HSV de Arnoud. (foto's)
Geschreven door HSV De Arnoud
Foto's Redactie BON

Niek, Carla, Piet, Annet en Ernst winnen het 'Kampioenschap van Noordwijkerhout' vissen bij 50 jaar HSV de Arnoud. (foto's)

Afgelopen zondag 26 juni werd er bij de Leidsevaart vlakbij het Keukenhofbos, de strijd om het 'Kampioenschap vissen van Noordwijkerhout' gehouden. Twee jaar moest daar een streep doorheen vanwege de alom bekende reden corona. Vanwege het 50-jarig bestaan van HSV De Arnoud werd er wat extra's gedaan voor iedere deelnemer. Zo kreeg elke visser die deelnam...

een heerlijk gebakje tijdens de viswedstrijd en met de prijsuitreiking was er nog een mooie pet van de HSV De Arnoud.

Er waren 28 deelnemers waar onder drie jeugdleden en drie dames en er waren drie koppels van man/vrouw ingeschreven. Om half negen begon de wedstrijd en die duurde tot 11.00 uur. Om bij de jeugd te beginnen de 1e prijs was voor Niek Plug hij ving 200 gram, 2e werd Lotte Smit die ving 10 gram en 3e Luuk Smit die 0 gram had (zie foto's).

Bij de vrouwen behaalde Carla de Kan met 130 gram de 1e plaats (foto), Marja Vrolijk had 0 gram en Annet van Schooten had ook 0 gram. Het koppelvissen werd gewonnen Piet ter Veen en Annet van Schooten (foto) met een vangst 980 gram, 2e werden Jan en Marja Vrolijk met 210 gram en de 3e plaats was voor Marck en Carla de Kan met 140 gram.

Bij de heren was het Ernst de Kan die dit jaar voor het eerst meedoet met de zomercompetitie, hij ving 7.880gram en won daarmee ook het kampioenschap (foto). 2e werd Jack de Kan die 29.40 gram ving en de 3e plaats was voor Theo de Hooghe met een vangst van 24.30 gram.

Na afloop werd er weer een prijsuitreiking gehouden bij Café-Restaurant de Ruigenhoek met een loterij. De Arnoud wil bij deze de bedrijven bedanken die deze viswedstrijd hebben gesponsord.

Echte bakker van Eeden, Keurslagerij Koot, Gildeslager Klein, W. van der Niet Hengelsport en DierenspeciaalzaakVan Delft groenten en fruit, Bloemenhandel Sammy, Brownies & Downies.

Foto's PR.