Datum: 28-11-2022 - 16:10

25
jun
'22
Wendy Hogervorst uitgeroepen tot 'Medewerker van het Jaar' bij de Kaninefaaten.
Geschreven door Carnavalsvereniging de Kaninefaaten
Foto's Redactie BON

Natasja Hogervorst uitgeroepen tot 'Medewerker van het Jaar' bij de Kaninefaaten.

Tijdens een bijzonder gezellige tennismiddag met daarna een heerlijke barbecue, hebben de Kaninefaaten Natasja Hogervorst onderscheiden als 'Medewerker van het Jaar 2021-2022'. Zij heeft deze blijk van waardering voor haar jarenlange inzet dik verdiend! Uit handen van carnavalsvoorzitter Richard van den Berg en in het bijzijn van Prins Heen-en-Weer en Prinses Ciclista, ontving Natasja de bijbehorende onderscheiding en oorkonde...

van 'Medewerker van het Jaar' bij de Kaninefaaten en natuurlijk een mooie bos bloemen. Natasja is 5 jaren lid van de PFS (Projectgroep Feesten Schelft) en daarvoor lid van de groep Communicatie. Zij verzorgt de PR rondom elk feest. Zo nodig door zelfgemaakte video's om de feesten te promoten. Zeker in coronatijd lag er een zware druk op haar schouders.

Zij notuleert de vergaderingen en zorgt dat de volgende dag de notulen bij de commissieleden aanwezig is. Natasja heeft een geweldige inzet en verlicht vele commissies met haar positieve inbreng. Kortom is zij zonder twijfel de terechte 'Medewerker van het Jaar'. De Kaninefaaten feliciteren Natasja van harte met haar terechte benoeming!

Foto Kaninefaaten.