25
jun
'22
Officieel opening nieuwe locatie VVV Noordwijkerhout door burgemeester Wendy Verkleij. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Officiële opening nieuwe locatie VVV Noordwijkerhout door burgemeester Wendy Verkleij. (foto's)

Onlangs is VVV Noordwijkerhout al open gegaan op haar nieuwe locatie aan de Havenstraat 10, heel centraal gelegen met uitzicht op de Witte Kerk. De afgelopen maanden heeft de binnenkant van het pand een ware metamorfose ondergaan waarmee een kleurrijke en inspirerende plek is ontstaan, waar de VVV ambassadeurs inwoners en bezoekers van het dorp gastvrij ontvangen en van informatie, advies en tips....

over Noordwijkerhout en omgeving voorzien. Na de twee speeches van Quirine Kamphuisen, directeur-bestuurder van Noordwijk Marketing en burgemeester Wendy Verkleij, werd met het doorknippen van het lint de feestelijke opening op zaterdagmiddag 25 juni gedaan door de burgemeester samen met de directeur-bestuurder van Noordwijk Marketing.

Vervolgens kon iedereen de nieuwe VVV-locatie bekijken en was er buiten in het zonnetje in de tuin van de Witte Kerk nog een muzikaal optreden van het bekende Popkoor Bloom.

Inspirerende plek.
“Binnen een half jaar hebben we twee nieuwe VVV’s in onze gemeente mogen openen die helemaal voldoen aan onze ambitie voor de langere termijn’, zegt Quirine Kamphuisen, directeur-bestuurder van Noordwijk Marketing.

‘Daar zijn we ongelofelijk trots op en dit was ons niet gelukt zonder een mooie bijdrage van Stichting Toeristisch Ontwikkelingsfonds Noordwijk (TON) en de medewerking van Maximus Bouw uit De Zilk. Daarnaast hebben we met het team Noordwijk Marketing inclusief de vrijwilligers veel zelf gedaan van idee tot uitvoering.’ 

VVV Noordwijkerhout is van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur geopend.

Word jij onze nieuwe VVV ambassadeur?
Ben jij ook zo trots op de plaats waar we wonen? Weet jij waar je lekker kunt eten, waar het beste plekje aan het strand is en welke route je echt moet gaan fietsen?

Voor onze prachtige nieuwe locaties van VVV Noordwijkerhout en VVV Noorwijk zoeken wij ambassadeurs die graag bewoners en bezoekers inspireren.

Je werkt samen in een prettig team van vrijwilligers. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op of reageer op de vacature.

Foto's opening PR.