Datum: 30-03-2023 - 17:09
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

25
jun
'22
Prachtige Passie-uitvoering 'SunSet Garden' in een uitermate sfeervol decor. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Prachtige Passie-uitvoering van 'SunSet Garden' in een uitermate sfeervol decor. (foto's)

Gisteravond was de eerste uitvoering van drie, van de nieuwste productie met de titel 'Sunset Garden' van de Passie van Noordwijkerhout. In een relatief korte tijd is er een fantastische muzikale show opgezet, waar talentvolle musici en solisten een hele mooie voorstelling brengen. Met ook het zicht op een prachtige ondergaande zon en een enthousiast publiek was het plaatje vrijdagavond helemaal compleet...

 in het tijdelijke Tuintheater aan de Zeestraat. Het theaterachtige programma bestaat uit vele mooie herkenbare liedjes, uitgevoerd door een heerlijke live band en verschillende topvocalisten uit Noordwijkerhout en omgeving. 

Er zijn ook een aantal verrassende side acts (ook nieuwe voor zaterdag en zondag) in het sfeervolle decor en met een heerlijke buitentemperatuur was het uitermate goed en passend toeven bij 'Sunset Garden'. Een avondje of middag ontspannen en muzikaal genieten op een unieke locatie, met ook vrij zicht op de duinen.

Heeft u de eerste avond gemist..... geen probleem want er zijn nog een aantal kaarten a € 15,- (incl. 1 consumptie tijdens de pauze) verkrijgbaar voor de 2e avond zaterdag 25 juni met de aanvang van 20.00 uur.

Zondagmiddag 26 juni is de derde en laatste voorstelling en die begint om 14.00 uur. Vanaf een half uur voor aanvang is het terrein toegankelijk. 

De entreekaarten zijn verkrijgbaar bij Vink Multimedia, Havenstraat 9a, Noordwijkerhout of aan de tuindeur van het Tuintheater aan de Zeestraat 50a.

Foto's BON.