Datum: 06-06-2023 - 07:43
25
jun
'22
Donatie van € 1000,- voor opleiding en uitbreiding van trainerscorps Noordwijkerhoutse StrandLopers.
Geschreven door PR NSL
Foto's Redactie BON

Donatie van € 1000,- voor opleiding en uitbreiding van trainerscorps Noordwijkerhoutse StrandLopers.

Werknemers van Viisi Hypotheken, een groeiend bedrijf en maatschappelijk betrokken, ontvingen van hun werkgever een bedrag om aan een vereniging naar keuze te doneren. Daarmee overhandigde werknemer Suzanne Heukels namens het bedrijf aan Winnifred Ferro, voorzitter van de atletiekvereniging NSL, een cheque van € 1.000,-. Een welkom bedrag om te besteden aan de opleiding en uitbreiding van het trainerscorps...

Suzanne startte vorig jaar bij de NSL met de opstapgroep en is inmiddels dusdanig gevorderd dat zij dit voorjaar kon instromen bij een reguliere groep. Hiervoor zijn voldoende gekwalificeerde trainers nodig. Door de donatie kunnen vanaf komende zomer nog meer (assistent-)trainers worden opgeleid.

Dat kunnen leden vanuit de vereniging zijn. De NSL doet bij deze ook nadrukkelijk een oproep bij diegenen die nog geen lid zijn van de vereniging maar wel belangstelling hebben voor het trainerschap.

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvend gesprek. Meer weten over hardlopen of sportief wandelen bij de NSL? Kijk op de website https://www.av-nsl.nl/ of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto PR.