Datum: 30-03-2023 - 17:38
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

23
jun
'22
Nog enkele kaarten verkrijgbaar voor 'SunSet Garden' op 24, 25 en 26 juni in Passie van Noordwijkerhout tuintheater.
Geschreven door Passie van Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

Nog enkele kaarten verkrijgbaar voor 'SunSet Garden' in Passie van Noordwijkerhout tuintheater.

Het komende weekend is het zover: de Passie van Noordwijkerhout zal de nieuwste productie, Sunset Garden, uitvoeren. In een relatief korte tijd is een fantastische show opgezet, waar talentvolle musici en solisten u een mooie voorstelling brengen. Het theaterachtige programma zal bestaan uit mooie liedjes, uitgevoerd door een live band en verschillende vocalisten uit Noordwijkerhout en omgeving...

ondersteund door verrassende side acts in een sfeervol decor. Een avondje ontspannen en muzikaal genieten op een unieke locatie, Zeestraat 50a, welke we voor het weekend van 24-25-26 juni mogen gebruiken. Vrijdag 24 en zaterdag 25 juni begint de voorstelling om 20 uur, zondag 26 juni om 14 uur. Vanaf een half uur voor aanvang is het terrein toegankelijk. 

Er zijn zitplaatsen en de toegang is inclusief pauzedrankje. Zoals u van ‘de Passie’ mag verwachten wordt het weer een mooie beleving. Er zijn nog entreekaarten verkrijgbaar, deze zijn inclusief een pauzedrankje en verkrijgbaar bij Vink Multimedia, Havenstraat 9a, Noordwijkerhout.

Foto repetitie PR.