Datum: 25-06-2022 - 12:14
22
jun
'22
Voetbalvereniging Van Nispen trapt af naar 90-jarig bestaan in De Zilk.
Geschreven door RKVV Van Nispen

90-jarige Voetbalvereniging Van Nispen organiseert 3 juli Jubileumfestival. (gratis toegang)

Zoals iedereen in de streek al weet bestaat Voetbalvereniging Van Nispen dit jaar 90 jaar. En dat willen de Zilkers weten ook. Vorig jaar is een speciale jubileumcommissie in het leven geroepen om voor de jarige vereniging een aantal evenementen te organiseren. Zo werden al het FIFA-toernooi, de Keesavond, een onvergetelijke vrijwilligersmiddag en spelletjesdag voor de jeugdspelers al georganiseerd...

Op de kalender staat nu als eerste het Jubileumfestival gepland. Op zondagmiddag 3 juli gaat De Zilk echt los. De jubileumcommissie is erin geslaagd om een heus muziekfestival te organiseren. Dit festival is voor iedere muziekliefhebber gratis te bezoeken en de commissie rekent daarom op een kleine duizend bezoekers.

Op het voetbalveld van Van Nispen wordt een festivalterrein ingericht met alles erop en eraan. Om 14.30 uur zijn de gasten welkom. De bekende band Jack Club Music zorgt tot 20.00 voor fantastische muziek. Tussendoor treedt de bekende zanger Dries Roelvink op. Bovendien vinden er een aantal verrassingsacts plaats.

Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd. Er worden speciale bars ingericht om iedereen vlot te kunnen bedienen. Er zijn twee foodtrucks aanwezig die er voor zorgen dat de ergste honger gestild wordt. Om de veiligheid van alle bezoekers te garanderen zijn er EHBO-ers en beveiligers ingehuurd.

Uiteraard hoopt de commissie op prachtig weer. Vooral omdat er geen entree wordt geheven, verwacht de jubileumcommissie dat er grote belangstelling bestaat. Zet 3 juli in uw agenda en kom naar De Zilk en bezoek dit unieke Jubileummuziekfestival!