Datum: 30-05-2023 - 19:40
21
jun
'22
Midzomernachtwandeling NSL start met lichtshow in Noordwijkerhout.
Geschreven door PR NSL
Foto's Redactie BON

Midzomernachtwandeling NSL start met lichtshow.

De Midzomernachtwandeling van de Noordwijkerhoutse StrandLopers (NSL) is terug! Met vooraf een prachtige lichtshow boven zee, een straffe wind op het strand en een overheerlijk ontbijtje ter afsluiting. De 10e editie van de Midzomernachtwandeling is daarmee een feit. De uitdaging bij deze unieke wandeling is de vroege start van 4:30 uur met eerst nog ontvangst met een lekker kopje thee/koffie en koek. Rond de 100 wandelaars gingen er op pad...

regenjassen mee voor de enkele regendruppel die nog zou vallen. De route van 20 kilometer ging al snel richting bos en duin. Langzaam werd het lichter en lieten de vogels steeds meer van zich horen. Deze editie was de zon bij opkomst verstopt, de golven met schuimkoppen maakten de beleving van de natuur spectaculair.

Op het strand vanaf Noordwijk tot de Duindamseslag was er een krachtige wind, daarna werd weer de beschutting opgezocht en liep men door het Leeuwenhorstbos. Bij de Witte Kerk was het eindpunt van een fijne en mooie wandeling. 

Tevoren kon een ontbijtje geboekt worden bij een plaatselijke ondernemer. Wie dat had gedaan, werd beloond met een goed verzorgd, smakelijk ontbijt. Het afsluiten met een ontbijt is zeer geliefd bij de wandelaars. Ook deze wandeling was een groot succes. Met dank aan de vrijwilligers.

Het eerstvolgende evenement dat de AV NSL organiseert is de Sunset Walk op 9 juli en de 10 van Noordwijk op 10 juli 2022. Beide evenementen zetten zich in voor de Hersenstichting!

Hou je van wandelen en wil je dat vaker doen in groepsverband? Kom dan (proef)wandelen bij de NSL en ontdek hoe jij fit blijft! Meld je vrijblijvend aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto Rita Peters-Nijman.