Datum: 25-06-2022 - 13:14
21
jun
'22
Vrienden zorgen ook dit jaar weer voor een flinke cheque voor de Witte Kerk. (foto's)
Geschreven door Stichting Vrienden van de Witte Kerk

Meezingconcert in de Witte Kerk gaat door….kun je nog zingen zing dan mee!

Ruim twee jaar geleden hebben de Vrienden van de Witte Kerk noodgedwongen het meezingconcert, dat plaats zou vinden op 20 maart 2020, moeten annuleren. Het animo om mee te zingen was destijds groot! De kaartjes vlogen dan ook de deur uit bij (toen nog) Boekhandel Wagenaar & van Halem. Er zijn veel kaartjes in omloop die nog steeds geldig zijn. De Stichting Vrienden van de Witte Kerk biedt nu...

iedereen die nog kaartjes heeft voor 20 maart 2020 de mogelijkheid deze kaartjes om te ruilen. Guus Westdorp, die het meezingconcert zal begeleiden komt twee avonden, gezien de grote belangstelling voor dit muzikale uitje. Dat betekent dat er nog een beperkt aantal kaartjes te koop zijn voor de prijs van 17 euro. De geplande concerten vinden plaats op 16 en 17 september 2022.

Guus Westdorp heeft zijn muzikale sporen meer dan verdiend. Hij heeft klassieke muziek, piano en zang gestudeerd aan het conservatorium. Tijdens zijn loopbaan in de muziek heeft hij o.a. de achtergrondzang bij The Skymasters, Anita Meyer en Lee Towers verzorgd, maakte hij deel uit van MARCHA tijdens het Eurovisiesongfestival, en was hij als pianist te horen tijdens concerten van Berdien Stenberg.

Geef zo spoedig mogelijk aan de Vrienden van de Witte Kerk door voor welke avond u de kaartjes wilt omruilen of een kaartje wilt aanschaffen. Omruil en koop: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Evenement: Meezingconcerten met Guus Westdorp

Plaats: Witte Kerk te Noordwijkerhout

Data: 16 en 17 september 2022

Aanvang: 20.00 uur

Prijs: 17 euro inclusief prachtig meezingboekje

Organisatie: Stichting Vrienden van de Witte Kerk

Website: www.vriendenvandewittekerk.nl