20
jun
'22
De IJscadeaukaart van de winnende postcode 2211 is te besteden bij Snackbar Willemse in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON

De IJscadeaukaart van de winnende postcode 2211 is te besteden bij Snackbar Willemse.

Afgelopen week werd middels een brief bekend gemaakt dat de postcode met nummer 2211, en dus het grootste deel van Noordwijkerhout, de IJscadeaukaart heeft gewonnen bij de Postcode Loterij. Met de IJscadeaukaart kunt u voor € 7,50 heerlijk ijs uitzoeken bij meer dan 1.750 locaties bij u in de buurt. Daar hoeft u in Noordwijkerhout niet ver voor te lopen om de cadeaukaart in te kunnen wisselen voor een lekker ijsje..

want de deelnemende ijsverkoop-locatie in ons dorp is Snackbar Willemse in de Dorpsstraat. De IJscadeaukaart t.w.v. € 7,50 is eenmalig vrij te besteden. Kies iets lekkers uit het ijs assortiment en lever uw cadeaukaart in. Indien u minder besteedt, vindt er helaas geen teruggave van het resterende bedrag plaats. Maak het bedrag dus lekker op!

Let op:
* De IJscadeaukaart is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen, tenzij de betreffende ijsverkoop locatie anders aangeeft.
* De IJscadeaukaart is niet inwisselbaar voor contant geld.
* U hoeft de IJscadeaukaart niet te activeren. De IJscadeaukaart is geactiveerd en klaar voor gebruik wanneer u de kaart ontvangt.
* Uw IJscadeaukaart is na uitgifte, 2 jaar geldig. 

Foto PR.