Datum: 06-06-2023 - 08:03
19
jun
'22
Ming Pan wint 24e 'Nico Duivenvoorden toernooi' van Biljartvereniging Puyckendam in Noordwijkerhout.
Geschreven door Biljartvereniging Puyckendam
Foto's Redactie BON

Leo Broekhof wint 25e 'Nico Duivenvoorden toernooi' Biljartvereniging Puyckendam.

Donderdag 9 juni werden de voorronden gespeeld voor het 25e Nico Duivenvoorden toernooi. In poule 1 werd Jan Heemskerk overduidelijk winnaar. Mart Geerlings werd 2e en Joop Broekhof werd laatste in deze poule. In poule 2 werd Leo de Groot met voorsprong 1e en werd Leo Broekhof 2e en moest Bert Kleverlaan met de 3e plaats genoegen nemen. Poule 3 wist Jan van Duin zowel Ming Pan als Kees van Kampen voor te blijven...

Ming werd 2e en Kees 3e. In poule 4 had Piet Broekhof geen medelijden met Nico Duivenvoorden (2e) en Theo van Denzel (3e). Poule 5 bleef tot het einde spannend Arie van den Burg en Wim van der Holst werden samen 1e, maar door dat Arie minder beurten nodig had werd hij 1e en Wim 2e. Theo van Dam kwam er niet aan te pas en werd 3e.

In de laatste poule (6) won ieder een wedstrijd. Na wat rekenen bleek dat Hans van Mullekom 1e was geworden, Hein Witteman 2e en Kees Rietvink 3e. Wim van der Holst en Leo Broekhof gingen vanwege dat zij als beste tweede waren geëindigd ook naar de finaleronde.

Donderdag 16 juni.
In de kwartfinales was Wim van der Holst te sterk voor Jan Heemskerk, 20 – 14 voor Wim. Jan van Duin nam revanche tegen Leo de Groot voor een eerder deze week kansloos verloren partij. Jan won met 24-22.
Piet Broekhof zorgde voor een grote verrassing hij versloeg Arie van den Burg. In de laatste kwartfinale was Hans van Mullekom geen partij voor Leo Broekhof (26-6).

Jan van Duin versloeg in de eerste halve finale Wim van der Holst en inde andere halve finale was Leo Broekhof te sterk voor Piet Broekhof. In de strijd om de 3e en 4e plaats wist Piet Broekhof nipt te winnen van Wim van der Holst (19-18).

Leo Broekhof werd de winnaar van het 25e Nico Duivenvoorden toernooi door Jan van Duin ruim te verslaan (26-16). Het 25e Nico Duivenvoorden toernooi van Biljartvereniging Puyckendam werd afgesloten met een gezellig buffet.


Foto's PR.