18
jun
'22
Olga Commandeur Ambassadeur 'Duin en Bollen Vierdaagse'.
Geschreven door Duin en Bollen Vierdaagse

Olga Commandeur Ambassadeur 'Duin en Bollen Vierdaagse'.

De vierdaagse organisatie maakt met trots bekend dat Olga Commandeur ambassadeur wordt van de allereerste Duin en Bollen Vierdaagse. De voormalig topatlete is hét boegbeeld van fitness en gezond bewegen en sinds 2007 is zij vooral bekend door haar dagelijkse presentatie van het tv-programma Nederland in Beweging!. Als atlete had ze vooral succes op de loopnummers, met name de 400 meter horden en de 800 meter...

Zij vestigde een officieel wereldjeugdrecord, werd zesmaal Nederlands kampioene op individuele nummers en achtmaal in estafetteverband. Commandeur verbeterde negenmaal een Nederlands record en nam in 1984 deel aan de Olympische Spelen.

Voor de Duin en Bollen Vierdaagse gaat Olga de deelnemers vooral vertellen hoe zij zich het best kunnen voorbereiden op de wandelingen. Ook geeft zij tips and tricks om gewoon fit te blijven en biedt zij zo nu en dan een clinic. Olga Commandeur sluit naadloos aan bij de doelstellingen van de Duin en Bollen Vierdaagse.

Alles over de Duin en Bollen Vierdaagse op www.DB4Daagse.nl. Of volg ons op Facebook, Instagram, Twitter. Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 071-8200434.

Foto website www.olgacommandeur.nl.