Datum: 03-07-2022 - 08:06
18
jun
'22
Samen muziek maken bij de Harpe Davids, kom naar de inlooprepetitie op 29 juni.
Geschreven door De Harpe Davids

Samen muziek maken bij de Harpe Davids.

Altijd al op een muziekinstrument willen spelen? Dat kan! Woensdag 29 juni is er een inlooprepetitie bij muziekvereniging de Harpe Davids. Van 18.30 t/m 19.15 uur kun je luisteren naar alle leerlingen die, sommige voor het eerst, meespelen met het grote orkest. Na dit korte optreden kan iedereen alle mogelijke instrumenten proberen en informatie krijgen over de muzieklessen. Voor de jonge muziekleerlingen...

vanaf 6 jaar kun je bij ons blokfluitles in kleine groepjes volgen. Zodra je al een beetje jouw instrument of blokfluit kan spelen, mag je meespelen in het leerlingenorkest om samen muziek te maken. Wie weet speel jij straks bijvoorbeeld op een klarinet, trompet, sax, trombone of een slagwerkinstrument. 

Aansluitend op de inlooprepetitie verzorgt de Harpe Davids nog een miniconcert in de Witte Kerk. De toegang is gratis. Je kunt ons vinden in de Witte Kerk, Dorpstraat 7, te Noordwijkerhout.

Voor meer informatie over muzieklessen:
Marit Hogervorst, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of kijk op www.harpedavidsnwh.nl