Datum: 03-07-2022 - 07:54
18
jun
'22
Kinderen Regenboog sluiten themaproject in Surinaamse sfeer af. (foto's)
Geschreven door Redactie BON

Kinderen Regenboog sluiten themaproject in Surinaamse sfeer af. (foto's)

Op vrijdag 17 juni werd op Jenaplanschool de Regenboog het Surinameproject afgesloten met een leuke bijeenkomst tussen 18.30 uur en 20.00 uur in de school aan de Van der Weijdenlaan. Hierbij waren ook alle ouders, opa's en oma's van harte welkom. De afgelopen weken hebben de kinderen veel gedaan, gezien en geleerd over het land Suriname. Het project werd op deze vrijdag aan het begin van de avond op school...

afgesloten in een echte Surinaamse sfeer. De gehele school was versierd met heel veel en prachtig eigengemaakte werk, die allemaal betrekking hadden op het project met als thema Suriname. (zie foto's in de fotogalerij) Maar ook een Surinaamse zanger trad er op en kon er gedanst en muziek gemaakt worden.

Lekkere Surinaamse hapjes werden uitgedeeld en in alle klassen of op de gang kon men verschillende activiteiten bezoeken en daarbij lieten de kinderen zien wat zij hebben geleerd en gemaakt tijdens het Surinameproject.

Op deze dag is er ook een inzamelingsactie gehouden om geld op te halen voor de mensen die slachtoffer zijn geworden van de grote overstromingen die op dit moment in Suriname plaatsvinden. 

Foto's BON.