Datum: 30-05-2023 - 20:48
13
jun
'22
Optredende band 'Harlem Lake' bij Como’s Jazz & Blues wint de European Blues Challenge 2022. (foto's+filmpjes)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Volop genieten voor de liefhebbers bij een zonnig Como’s Jazz & Blues. (foto's)

Na al 4 eerdere succesvolle edities organiseerden Como & Co en MAMA in samenwerking met Robbert Fossen Events op zondag 12 juni, voor de vijfde keer, het gratis festival Como's Jazz & Blues aan het Oosterduinsemeer. Een grote groep liefhebbers van jazz en bluesmuziek waren op het sfeervolle festival afgekomen en met goede muziek, een heerlijk zonnetje en een lekker drankje en hapje was dus goed toeven aan meer in Noordwijkerhout...

De band Luther's, met één van Nederlands beste jonge bluesgitaristen Lothar Wijnvoord en 3 andere talentvolle muzikanten, stond als eerste optreden gepland van Como's Jazz & Blues.

Na ieder optreden van de in totaal vier bands hield Kuno Mooren met zijn ‘Living Jukebox’ het publiek 'in the mood' met stemmige muziek uit zijn platencollectie tijdens de ombouwpauzes.

Het tweede optreden was van The Hoochies, een band met rauwe blues en is dè bluesfestival-sensatie van dit moment. Medeorganisator van het festival en blueszanger Robbert Fossen trad met zijn multi-award winnende band als derde in het programma op.

De afsluitende band van het festival was Harlem Lake, een mateloos populaire jonge blues- en roots belofte uit de Haarlemmermeer. Afgelopen week maakten we hier op BON bekend dat deze band op 4 juni in Zweden de European Blues Challenge 2022 wist te winnen.

Kortom zorgde deze geweldige line up van Como's Jazz & Blues er voor dat de liefhebbers van jazz en blues, in het zonnetje aan het sfeervolle Oosterduinsmeer, heerlijk hebben kunnen genieten van hun muziek.

Foto's BON.