Datum: 03-07-2022 - 07:31
12
jun
'22
VVSB-meiden MO11-1 twee keer kampioen op één toernooi.
Geschreven door Redactie BON

VVSB-meiden MO11 behalen knappe 3e plaats bij NK Jeugdvoetbal. (foto's)

Op zaterdag 18 december 2021 deden de VVSB-meiden van team MO11-1 mee aan het Voetbal Talenten Toernooi district West II in Oud-Beijerland. En met succes want de meiden werden daar kampioen categorie-3 en wonnen ook nog eens de sportiviteitsprijs. Later bleek dat het team zich daarmee zelfs geplaatst had voor het NK. Het NK Jeugdvoetbal (VTToernooi) is het officiële, open Nederlandse Kampioenschap van heel Nederland...

voor pupillen en junioren, sinds 2004! Het is 1 van de belangrijkste hoofdprijzen in het jeugdvoetbalseizoen, richt zich zowel op de brede als top amateur jeugd en implementeert de belangrijke kernwaarden Gezonde Voeding, Sportiviteit en Teamgeest in het Nederlandse Jeugdvoetbal.

Vandaag zondag 12 juni was het zover en streden de meiden van VVSB-MO11 bij de gastclub Kadoelen in Amsterdam, tegen de andere MO11 winnaars uit de 6 districten van Nederland. De finale werd door de Noordwijkerhoutse meiden helaas net niet gehaald.

Maar in de verliezersfinale waren ze met een 4-1 overwinning oppermachtig en daarmee zijn ze op hele knappe 3e plaats geëindigd op het NK Jeugdvoetbal (Voetbal Talenten Toernooi). Meiden van VVSB-MO11-1 van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Foto's PR.