Datum: 03-07-2022 - 07:36
11
jun
'22
Avondvierdaagse Noordwijkerhout 2022
Geschreven door Redactie BON

Avondvierdaagse Noordwijkerhout onder uitstekende wandel omstandigheden verlopen. (foto's)

Jeetje wat hebben we als Noordwijkerhout deze week toch een mooi wandelweertje gehad tijdens de Avondvierdaagse. Alle dagen kwam er meestal vroeg, en woensdag wat later, een lekker zonnetje tevoorschijn voor de 560 wandelaars die dit jaar 2022 deelnamen aan de Avondvierdaagse van Noordwijkerhout. De route van de laatste wandeldag op vrijdag 10 juni ging kris kras door veel wijken van ons dorp...

om uiteindelijk via de Viaductweg te eindigen op de 'Via Valea' van de Dorpsstraat. Daar werden de vaak jeugdige wandelaars onthaald door familieleden en vrienden met bloemen en smakelijke cadeautjes. 

Bij de Witte Kerk lag er, onder muzikale klanken van Drumfanfare Altesa uit De Zilk, voor alle deelnemende wandelaar(tje)s een mooie medaille voor vier dagen of een vaantje voor één dag lopen klaar.

Een woord van grote dank gaat natuurlijk naar de organisatie, alle vrijwilligers en sponsors die (na een coronapauze van twee jaar) deze goed georganiseerde Avondvierdaagse van 2022 weer hebben mogelijk gemaakt. Tot volgend jaar!

Dag 1: Zonnige start van de Avondvierdaagse Noordwijkerhout. (verslag + foto's)

Dag 2: Net op tijd droog voor dag 2 met polonaise bij Avondvierdaagse Noordwijkerhout. (foto's+filmpje)

Dag 3: Met een lekker zonnetje over Landgoed Sancta Maria op dag 3 van de Avondvierdaagse. (foto's)

Foto's dag 4 BON.