Datum: 03-07-2022 - 07:41
10
jun
'22
Avondvierdaagse Noordwijkerhout 2022
Geschreven door Redactie BON

Met een lekker zonnetje over Landgoed Sancta Maria op dag 3 van de Avondvierdaagse. (foto's)

De start van de 3e dag van de Avondvierdaagse 2022 had hetzelfde zonnige karakter als dag 1 en dus opnieuw prima wandelweer voor de rond 560 sportieve wandelaars in Noordwijkerhout. De route van dag 3 liep na de start bij de Witte Kerk via de Langevelderweg het dorp uit. Vervolgens wandelde men over het terrein van Landgoed Sancta Maria en via het fietspad van de Kraaierslaan kwam men...

bij de zorgboerderij van Raamwerk uit. Halverwege de Anemoonweg/Stuifduin werd de lopers muzikaal begeleid door blaaskapel Nix Dus en daarna was het niet ver meer lopen naar de finish bij de Witte Kerk. Ook op deze 3e dag werden de deelnemers bij de finish muzikaal opgewacht en dit keer door blaaskapel De Keietoeters op De Steeg.

Na deze zonnige gezellige afsluiting wacht vrijdag alweer de 4e en laatste dag. Als we de weersverwachting kunnen vertrouwen, dan zal ook de laatste wandeldag onder prima weersomstandigheden gelopen kunnen worden. De route gaat dan kris kras door veel wijken van ons dorp om uiteindelijk via de Viaductweg te eindigen op de 'Via Valea' de Dorpsstraat.

Dag 1: Zonnige start van de Avondvierdaagse Noordwijkerhout. (verslag + foto's)

Dag 2: Net op tijd droog voor dag 2 met polonaise bij Avondvierdaagse Noordwijkerhout. (foto's+filmpje)

Foto's dag 3 BON.