Datum: 03-07-2022 - 08:12
10
jun
'22
'Duin en Bollen Vierdaagse' gaat op tournee en doet oproep aan: vrijwilligers, muzikanten, entertainers en ondernemers.
Geschreven door Duin en Bollen Vierdaagse

'Duin en Bollen Vierdaagse' gaat op tournee en doet oproep aan: vrijwilligers, muzikanten, entertainers en ondernemers.

De allereerste editie van de Duin en Bollen Vierdaagse wordt gehouden op donderdag 13 tot en met zondag 16 oktober 2022. Je kent de Bollenstreek als een grote bloementuin, mooi gelegen achter zee en duinen. In oktober 2022 wordt er voor het eerst een groot wandelspektakel gehouden. De Duin en Bollen Vierdaagse voert je dan door alle dorpen...

waar de bewoners zich van hun allerbeste kant laten zien. De DB4Daagse gaat door De Zilk, Hillegom, Lisse, Noordwijkerhout, Noordwijk, Sassenheim, Voorhout, Warmond, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg en een toefje Leiden. In ieder dorp waar de DB4Daagse doorkomt, organiseren wij binnenkort een informatieavond over deze allereerste Vierdaagse. 

Ook in jouw dorp Noordwijkerhout komen wij langs op dinsdag 21 juni op Sportpark De Boekhorst bij VVSB en op donderdag 30 juni voor De Zilk samen met en in Hillegom bij Villa Flora. (zie alle dorpen op de poster in de fotogalerij) De avonden beginnen om 19.15 uur en duren tot ongeveer 21.00 uur.

De DB4Daagse doet een oproep!
* Wil jij als vrijwilliger helpen?
* Wil jij als enthousiaste ondernemer de wandelaars ondersteunen?
* Wil jij muziek maken of ander entertainment verzorgen?
* Wil je meer weten over de organisatie van de Duin en Bollen Vierdaagse? Kom dan gezellig langs en neem vrienden, collega’s en familie mee! De wandelaars en wij hebben jullie keihard nodig.

Alles over de Duin en Bollen Vierdaagse op www.DB4Daagse.nl. Of volg ons op Facebook, Instagram, Twitter. Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 071-8200434.