Datum: 03-07-2022 - 07:08
08
jun
'22
Net op tijd droog voor dag 2 Avondvierdaagse Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie BON

Net op tijd droog voor dag 2 met polonaise bij Avondvierdaagse Noordwijkerhout. (foto's+filmpje)

Woensdagmiddag viel er nog een flinke plas water naar beneden, maar bij de start van de 2e avond van de Avondvierdaagse 2022 was het gelukkig weer op tijd droog geworden. Goed om 18.45 uur met een prima wandelweertje bij de Witte kerk weer van start te gaan, voor een route van 5km kris kras door het dorp. Via het Schoollaantje toog men naar de Herenweg om vervolgens na het viaduct van de...

N206 rechts af te slaan naar de wijk Mossenest 2. Tegenover Munnekeweij op de Via Antiqua was er een drinkplaats en daarna werd de weg vervolgd door Mossenest 1, de Victorwijken, om zo via Duin en Dal weer terug te keren in het centrum van ons dorp.

Bij de Witte Kerk werden de rond 560 ingeschreven wandelaars, muzikaal opgewacht door blaaskapel De Koetillers. Zelfs het late zonnetje begon nog voorzichtig even te schijnen en met de gezellige klanken van de Koetillers werd er door de kinderen een heuse polonaise ingezet en daarmee werd het een feestelijk einde van de 2e wandeldag.

Op naar dag 3 en dan loopt men via de Langevelderweg vervolgens over het terrein van Landgoed Sancta Maria en via het fietspad van de Kraaierslaan komt men bij de zorgboerderij van Raamwerk uit en daarna richting de finish bij de Witte Kerk.

Dag 1: Zonnige start van de Avondvierdaagse Noordwijkerhout. (verslag + foto's)

Foto's dag 2 BON.