Datum: 03-07-2022 - 07:16
08
jun
'22
Zonnige start van de Avondvierdaagse Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie BON

Zonnige start van de Avondvierdaagse Noordwijkerhout. (foto's)

Dinsdagavond 7 juni is onder heerlijke zonnige weersomstandigheden de Avondvierdaagse 2022 van start gegaan. Een uitstekend wandelweertje om vijf km te gaan lopen en dat doen dan ook vele wandelaars van jong tot oud. De start was na een coronapauze van 2 jaar dit jaar opnieuw bij de Witte kerk en om precies 18.45 uur gingen de deelnemers massaal aan de wandel. De Avondvierdaagse in Noordwijkerhout vindt dit jaar plaats van dinsdag 7 juni t/m vrijdag 10 juni....

Iedere avond is de start om 18.45 uur en is ook de finish bij de Witte Kerk in het centrum van ons dorp. Alle avonden worden opgeluisterd met muziek, op de eerste avond waren dat twee jonge DJ's van de Sint Victorschool op de Steeg bij de Witte Kerk. De afsluiting op vrijdag 10 juni van de Avondvierdaagse beloofd ook een feestelijk moment te worden rondom de Witte Kerk.

Op dag 1 ging het wandelparcours via de Guldenmondwijk naar de wijk Zeeburg, om vervolgens over Landgoed in den Houte (Bavo-terrein) weer richting het centrum te lopen en uiteindelijk te eindigen bij de Witte Kerk. Dag 2 op de woensdag voert de deelnemers door de wijken van Mossenest, Victor en Duin en Dal.

Foto's BON.