Datum: 03-07-2022 - 08:01
05
jun
'22
Sport en spel middag op zaterdag 25 juni speciaal voor kinderen met een beperking.
Geschreven door A.V. De Spartaan

Sport en spelmiddag op zaterdag 25 juni speciaal voor kinderen met een beperking.

Kom je ook? Op de gezellige gezinsmiddag op de atletiekbaan in Lisse! Het gehele gezin is welkom om een middag samen te bewegen en plezier te maken. Iedereen op zijn eigen niveau. Daar houden we zeker rekening mee. We willen jullie nieuwe dingen laten zien en/of laten ervaren. Oh en je mag je broertje(s) en/of zusje(s) ook meenemen. Hoe leuk is dat om de verschillende onderdelen samen te ontdekken en te doen...

In samenwerking met de Stichting de Zevensprong en de Rotary Hillegom-Lisse organiseert atletiekvereniging De Spartaan deze sportieve gezinsmiddag op het sportpark Ter Specke. Tijdens het 60-jarig jubileumfeest van de Spartaan in 2021 is er bij (oud) leden van de atletiekvereniging geld opgehaald zodat jullie kosteloos kunnen deelnemen aan deze sport en spelmiddag.

Kinderen met een beperking in de leeftijd van 6 t/m 20 jaar mogen dus samen met hun broertjes en/of zusjes meedoen aan deze middag. Ouders/verzorgers of begeleiders nodigen we ook van harte uit. Er zullen diverse spelactiviteiten uitgezet worden op de atletiekbaan waar we iedereen, op een zeer brede manier, kennis laten maken met de moeder der sporten, atletiek!

Er zal op de dag voldoende begeleiding aanwezig zijn. De middag sluiten we af met een heuse prijsuitreiking, een demonstatie en iets heel lekkers voor iedereen. Wil je meer informatie over deze dag of misschien je nu al inschrijven stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie: Kinderen met een beperking van 6 t/m 20 jaar.
Wat: Gratis middag met bewegen en plezier maken.
Waar: Sportpark ter Specke bij de Spartaan in Lisse.
Waarom: Om nieuwe dingen te leren en/of te zien.
Wanneer: Zaterdagmiddag 25 juni 2022.
Inschrijven: Graag voor 15 juni via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..