Datum: 03-07-2022 - 07:27
01
jun
'22
Uitzendbureau NWH Jobs viert 15-jarig bestaan. (foto's)
Geschreven door Han´s on Board

Uitzendbureau NWH Jobs viert 15-jarig bestaan. (foto's)

Vandaag 1 juni 2007 is het 15 jaar geleden dat Jacco & Dennis van Wieringen de deuren van Uitzendbureau NWH Jobs openden. Al 15 jaar neemt NWH Jobs voor zowel de uitzendkracht als de opdrachtgever alle zorg uit handen en gaan samen voor het beste resultaat. In de beginjaren was het Uitzendbureau sterk vertegenwoordigd in de agrarische sector, maar inmiddels zijn ze actief in veel meer branches zoals logistiek, productie en techniek....

Door middel van de twee eigen wervingsbureaus in Polen zorgen ze voor een zorgvuldige werving- en selectieprocedure.

Ook heeft NWH Jobs nauwe samenwerkingsverbanden met andere werving- en selectiebureaus in Polen en een aantal in Slowakije die de eerste selectie van de uitzendkrachten doen. Bij aankomst in Nederland worden alle zaken vanuit het kantoor in Noordwijkerhout overgenomen en geregeld.

Wanneer de uitzendkracht eenmaal in Nederland is, zorgt NWH Jobs voor goede huisvesting, werkkleding, vervoersmiddel, zorgverzekering en een juiste beloning. Daarnaast staan supportmedewerkers 24/7voor de uitzendkrachten klaar en regelen bijvoorbeeld een afspraak bij een huis- of tandarts en zorgen voor begeleiding hierbij.

Vandaag is het een feestelijke dag bij het kantoor van NWH Jobs aan de Gieterij in Noordwijkerhout. Na koffie met gebak werd het nieuwe 15-jarige logo in het bijzijn van het vaste personeel officieel onthuld en is de jubileumvlag door Jacco & Dennis naar de top gehesen.

Dit bijzondere jaar wordt uiteraard gevierd. De uitzendkrachten zijn onlangs naar Tulip Experience Amsterdam geweest, binnenkort gaat het vaste personeel op stap en in het najaar volgt een feestelijk jubileumfeest voor de opdrachtgevers. Tot slot gaat binnenkort ook de (ver)nieuwde website live.

Jacco & Dennis: “Zonder het vertrouwen van onze uitzendkrachten, opdrachtgevers, leveranciers, het personeel en de steun van ons gezin en familie was deze mijlpaal niet mogelijk geweest. Hier zijn wij iedereen zeer dankbaar voor, want mede dankzij hen hebben wij dit succes mogen bereiken.”

Foto's BON.