Datum: 13-08-2022 - 02:40
Nieuwe aanbiedingen met (weekend)voordeel op actiepagina, klik hier.
31
me
'22
Schrijf je club nu in voor Rabo ClubSupport
Geschreven door Rabobank

Schrijf je club in voor Rabo ClubSupport.

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Vanaf maandag 16 mei kunnen clubs door heel Nederland zich weer inschrijven om mee te doen aan de stemcampagne. Dit kan tot en met 14 juni. Daarna krijgen Rabobank leden de kans om te stemmen op hun favoriete club. Rabobank wil een bijdrage leveren...

aan een duurzaam en leefbaar Bollenstreek. Een gezond verenigingsleven is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom ondersteunt Rabobank clubs met kennis, netwerk en geld. Dit doen ze in samenwerking met het NOC*NSF, LKCA en verschillende bonden.

De bank investeert een deel van het coöperatief dividend, een fonds om de regio te versterken, in de maatschappelijke doelen van verenigingen. Bijvoorbeeld het verduurzamen van het clubhuis, investeren in vervoer om kinderen te kunnen halen en brengen of het werven van extra vrijwilligers. Zo helpen ze samen om het verenigingsleven van Nederland gezond en toegankelijk te houden.

Terugblik
In 2021 hebben bij Rabobank Bollenstreek ruim 200 verenigingen/stichtingen deelgenomen aan Rabo ClubSupport. Zo heeft VVSB met de bijdrage de inrichting van het vernieuwde Jeugdhonk gerealiseerd.

Carnavalsvereniging de Bokken heeft de bijdrage kunnen besteden aan diverse sociale activiteiten en heeft de Stichting Kinderboerderij Klaprooshof een Solar drinkbaksysteem kunnen aanschaffen.

Club aanmelden Verenigingen kunnen zich tussen 16 mei en 14 juni aanmelden via rabo-clubsupport.nl. Vanaf 5 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun favoriete club in Bollenstreek.

Meer informatie over Rabo ClubSupport vind je op https://www.rabo-clubsupport.nl/

Foto PR > Dierenhoeve ontvangt bedrag Rabo ClubSupport 2021.