Datum: 16-08-2022 - 05:43
01
jun
'22
Zomerlezen bij de Bibliotheek: Welk boek pak jij deze zomer?
Geschreven door Bibliotheek NWH

Zomerlezen bij de Bibliotheek: Welk boek pak jij deze zomer?

In de maanden juni tot en met augustus staat de vraag ‘Welk boek pak jij deze zomer?’ centraal bij de Bibliotheek Bollenstreek. Bekende zomerlezers uit de Bollenstreek geven hun zomerboekentips. De zomer is de uitgelezen tijd van het jaar om eindelijk weer eens toe te komen aan het lezen van een boek. Lekkere lange zomerdagen, tijd voor jezelf, tijd voor een boek. In de vestigingen en op de website van de Bibliotheek Bollenstreek zijn de boekentips...

te vinden van vertrouwde gezichten zoals bijvoorbeeld de slager, kunstenaar, chefkok of de wijkagent. Daarnaast helpen de medewerkers van de Bibliotheek Bollenstreek graag bij het kiezen van de mooiste, spannendste en grappigste boeken voor aankomende zomer. Want een (zomer)boek is er voor iedereen. Dus kom naar de Bibliotheek voor leesinspiratie!

De Bibliotheek wil graag weten wat de favoriete boeken zijn van de bewoners van de Bollenstreek. Daarom vragen wij lezers om deze zomer een (vakantie)selfie met hun favoriete boek te maken en te posten op de socials met #welkboekpakjij en @bibliotheekbollenstreek. Deelnemers maken kans op een van de originele bibliotheek-reiskoffers.

Om alvast wat te kunnen oefenen of om nog beter te worden met het fotograferen met een smartphone biedt de Bibliotheek in juni workshops Smartphone fotografie aan. Reisfotograaf Maarten van Apeldoorn leert cursisten hoe de mooiste vakantiefoto’s met een smartphone gemaakt kunnen worden.

Meer informatie over Zomerlezen is te vinden op www.bibliotheekbollenstreek.nl/zomerlezen 

Wat biedt een lidmaatschap bij de bibliotheek
De Bibliotheek Bollenstreek biedt onder meer boeken, e-books, tijdschriften en activiteiten voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis. Niet-leden kunnen gebruikmaken van de collectie en van activiteiten in de bibliotheek. Alleen voor het lenen van boeken en andere materialen is een lidmaatschap nodig.