Geschreven door Luba Ladies Classic Noordwijk

25e editie Luba Ladies Classic Noordwijk op 18 juni 2022.


13-06-2022 > 
Uitgelicht: Autobedrijf Kleverlaan KIA Noordwijkerhout.

11-06-2022 > 
Wie levert de boeketten voor de winnaressen?

06-06-2022 >
 Op bezoek bij de nieuwe eigenaren Golden Tulip Noordwijk Beach Hotel, al 10 jaar gastheer voor Luba Ladies Classic.

06-06-2022 > Luba Ladies Classic uitgelicht: LVIV Women Cycling Team.

31-05-2022 > 25e editie Luba Ladies Classic Noordwijk op zaterdag 18 juni 2022.

“Het jaar 2022 staat dit jaar in het teken van onze 25-jarige jubileumeditie van 
de Ladies Classic Noordwijk. Samen met u willen we hier een feestje van maken.” Wij als organisatie, samen met onze sportvrienden, kijken al ruim twee jaar reikhalzend uit naar ons 25-jarig jubileum. Helaas hebben wij door de coronapandemie deze feesteditie al twee keer uit moeten stellen. Al onze plannen die we voor deze speciale jubileumeditie hadden voorbereid, konden de koelkast in.

Maar gelukkig ziet het er op dit moment goed uit en kunnen we op 18 juni a.s. de 25e editie van de Luba Ladies Classic Noordwijk eindelijk organiseren. Nadat we hoorde dat er weer sportevenementen georganiseerd mochten worden hebben wij, samen met onze hoofdsponsor en de gemeente Noordwijk, vol enthousiasme de werkzaamheden hervat. Wij verwachten dat er weer een mooi groot peloton aan het vertrek staat waaronder hopelijk ook veel toprensters.

Voor u ligt een nieuwe digitale brochure. Hiermee hopen we dat onze vaste, en zeker ook nieuwe potentiële sponsoren enthousiast te maken. Zonder sponsoring zijn wij niet instaat om de Luba Ladies Classic Noordwijk te organiseren. Om de wedstrijd voor het rensters en publiek nog aantrekkelijker te maken, is de route van de omloop aangepast.

Ten opzichte van voorgaande jaren zal het traject iets ingekort worden en de rijrichting is in tegengestelde richting. Dat houdt in dat de rensters, voordat ze richting de finish rijden, eerst nog de lastige klimmetjes in de zuidduinen moeten trotseren. Dit moet voor het nodige spektakel gaan zorgen.

Graag wil ik als koersdirecteur en namens het gehele organisatiecomité, onze vaste en nieuwe sponsoren alvast hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Ook grote dank aan de gemeente Noordwijk, Politie Hollands Midden en Haaglanden, EHBO vereniging Noordwijk en alle vrijwilligers die wederom voor ons klaar gaan staan.

Wij rekenen er op dat we u allen kunnen laten genieten van een mooie en spannende jubileumeditie van de Luba Ladies Classic Noordwijk. Voor meer info kunt u kijken op de website, klik hier.

Graag tot 18 juni a.s.!

Namens de organisatie,

Piet de Ridder

Koersdirecteur

25e editie Luba Ladies Classic Noordwijk op zaterdag 18 juni 2022.