Datum: 06-06-2023 - 01:26
29
me
'22
CJG-Webinar: Creatief opvoeden met een kleine beurs.
Geschreven door Centrum voor Jeugd en Gezin
Foto's Redactie BON

CJG-lezing: Tweelingen samen of apart naar school?

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert binnenkort de online lezing “Tweelingen samen of apart naar school?” voor ouders van een meerling tussen de 2,5 en 12 jaar. Moeten tweelingen apart of samen in één klas worden geplaatst? Het is een veel gestelde vraag van ouders aan tweelingdeskundige en ontwikkelingspsychologe Coks Feenstra. Tijd voor deskundig advies. Wat is de beste keuze en waarom?...

Coks Feenstra, ontwikkelingspsychologe en auteur van ‘Het Grote Tweelingenboek’, zal uitgebreid hierover spreken. Vanaf de kinderopvang tot en met de middelbare school.

Thema’s als identiteitsontwikkeling, de band tussen een tweeling, spraak- taalontwikkeling, autonomie en andere zullen hierbij aan bod komen.

Gaat je meerling binnenkort naar de kinderopvang of naar school, en twijfel je of ze in dezelfde of aparte klassen moeten? Feenstra geeft tips waar je als ouders op moet letten om tot een goede beslissing te komen.

Deze gratis online lezing vindt plaats via Zoom op donderdag 23 juni 2022 van 19.30 - 21.30 uur. Voor aanmelden en meer informatie ga naar www.cjgcursus.nl 

Foto PR.