Datum: 31-03-2023 - 18:34
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

27
me
'22
5Roefestival is hét jongerentheaterfestival van Zuid-Holland in Noordwijkerhout.
Geschreven door 5roefestival
Foto's Redactie BON

5Roefestival is het jongerentheaterfestival van Zuid-Holland in Noordwijkerhout.

Zondag 12 juni is het eindelijk weer zover het 5Roefestival, voor jongeren tussen 12 en 19 jaar met een passie voor theater, gaat weer plaatsvinden. Dat is hét jongerentheaterfestival van Zuid-Holland waar je jong theatertalent kunt komen bewonderen. Op het festival zullen vier groepen optreden en zo het publiek laten kennis maken met de vele talenten. Deze 10e editie doen mee: Theaterklas 3 van Teylingen College Leeuwenhorst...

Het Segbroek College uit Den Haag, De Wereld Kindertheater uit Haarlem, en de jongerengroep van TheaterHuis uit Noordwijk.

De eerste groep die speelt op het festival is Theaterklas 3 van het Teylingen College Leeuwenhorst. Deze superhechte groep speelt al drie jaar samen, werken altijd keihard en zijn heel blij dat ze eindelijk voor publiek gaan spelen.

Het stuk TAKE ME TO CHURCH speelt zich af in een slaperig plattelandsdorp, waar we in het plaatselijke jeugdhonk een stukje van het leven van een groep jongeren zien. Eén van de jongeren is Martijn. Hij en zijn moeder worden door de gemeenschap niet geaccepteerd.

Door de nieuwe dominee al helemaal niet en deze zweept de bewoners op tot nog meer haat. Het loopt uit op een gruwelijke gebeurtenis die het leven van de bewoners voorgoed zal veranderen.

Kom kijken naar Noa, Kain, Bram, Jalou, Pheline, Lisette, Nina, Danique, Annick, Elise, Maxime, Tess V., Tess L, Febe, Noortje, Zoë-Jolie, Floortje, Lotte en Willemijn.

Speelschema zondag 12 juni:
10:45 uur Theaterklas 3 Teylingen College Leeuwenhorst
11:30 uur Segbroek College Den Haag
12:45 uur TheaterHuis Noordwijk
13:30 uur De Wereld Kindertheater Haarlem

KOOP JE KAARTJE AAN DE DEUR.
€ 7 voor álle voorstellingen.
€ 5 voor een lunch.
Kan met mobiel of contant.

Foto PR.