Datum: 01-06-2023 - 11:36
25
me
'22
Wethouder te gast bij open repetitie Dune & Forest.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Wethouder te gast bij open repetitie Dune & Forest.

Close Harmony Zanggroep Dune & Forest houdt open repetitieavonden in het kader van de landelijke actie 'Zet je koor op de kaart'. Op de eerste avond kwam ook wethouder Ter Hark een kijkje nemen. Op dinsdag 24 mei was de eerste van twee open repetitieavonden. Vier geïnteresseerde zangers kwamen kennismaken met het koor en zongen al direct een aardig partijtje mee. Op uitnodiging van Dune & Forest kwam ook wethouder Ter Hark langs...

Hij genoot zichtbaar van het vlotte repertoire dat werd gezongen. Voor zijn vertrek complimenteerde hij het koor met de mooie veelstemmige zang én met de leuke sfeer tijdens de repetitie.

Hij maakte het koor alvast warm voor de culturele biënnale die de gemeente wil gaan organiseren en waaraan allerlei culturele organisaties kunnen deelnemen.

En de deelnemers aan deze open repetitie? Die spraken af zeker terug te komen want deze eerste kennismaking met Dune & Forest smaakte naar meer.

Wie deze avond heeft gemist maar ook belangstelling heeft voor het koor is van harte welkom op de tweede open repetitieavond, op dinsdag 7 juni vanaf 20:00 uur in theater De Muze in Noordwijk.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op de website www.duneandforest.nl.

Foto PR.